Credit pana la 3000 lei pentru restantieri, rau platnici, istoric negativ in Biroul de Credit. Aprobat cu buletinul!

Profită acum! Ai 0% DOBÂNDĂ pentru primele 30 de zile!

Ce se întâmplă după acordarea împrumutului?


Transferul banilor

Îți transferăm banii în 2 ore, de luni până sâmbătă.

Cererile pe care le primim în afara orelor de program, precum şi cele venite în zile nelucrătoare le vom procesa în dimineaţa următoarei zile lucrătoare.


Întârzierea la plată

Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul in care vei plăti.

A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1.2% / zi pentru suma restanta si nu vei mai putea face trageri noi.


Rambursarea anticipată

Noi îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată!


Utilizarea Creditului Viva

Acest împrumut este o linie de credit cu durată nedeterminată. Cand ai nevoie, poți solicita o sumă de bani la telefon, prin email sau din contul de client Viva Credit.

Suma rambursată, mai puțin dobânda datorată, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă.


Exemplu reprezentativ:

Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4114%, dobânda este 1715.33 lei, iar suma totală de plată este de 2215 lei.

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 184.61 lei.


APLICA ONLINE: http://biroucredit.ro/blog-biroul-de-credit/top-oferte-credite-pentru-restantieri-2021-afli-in-cateva-minute-cat-poti-imprumuta/

Comentarii